Söker du en fin grå kulör så har vi många förslag! Här målades väggarna i Jotun 1973 Antikgrå vilket passar fint i denna sekelskifteslägenhet.

Om du söker en lite varmare grå är det här ett tips! Vill du ha vår hjälp med att välja och måla väggarna så får du gärna kontakta oss för en offert.

img_5486

Målat kök och sovrum i sekelskifteslägenhet i Vasastan.

Jotuns Minty Breeze S3005-G20Y

Jotuns Kalk 10341 i köket.

img_5484

Renovering av Elodie Details ABs butikslokal och skyltfönster på deras huvudkontor.

Om man verkligen behöver hjälp så kontaktar man RENT A HELPER! Logiskt! Det gjorde denna målare då han dubbelbokade sig.

Vi du också ha hjälp så kontakta oss

Byte av kakel i kök på delvis gipsväggar.

Ska du med kakla om hemma? Kontakta oss

Denna sekelskiftespärla tog vi på Rent A Helper ned lager av tapeter från väggarna och bredspacklade innan vi målade väggarna i Jotun 7163 Minty Breeze. Visst blev det fint!

Ett kanontips till dig om du önskar en mattare färg på väggarna är att välja en färg med glans 1-5. Dessa glanser benämns ofta som helmatt, sidenmatt & supermatt.

Inte att förväxla med matt färg! Detta rum som du nu ser målades i glans 5. Vilket är snäppet mattare än ”standard matt” glans 7.

Vill du att vi kommer och målar hos dig och hjälper dig välja om supermatt, helmatt eller bara gamla gode matt passar dig bäst så hör av dig till oss!

Om du hör av dig ska du få en offert!